Canviem Mollet denuncia els actes incívics en relació amb la campanya electoral

La formació insta el govern municipal a plantejar mesures per evitar els actes 'irrespectuosos'

Política

Canviem Mollet ha denunciat en un comunicat "la manca de respecte i l’incivisme que es produeixen aquests dies a la ciutat per part d’algunes persones" en relació amb la campanya electoral del 21-D. El grup fa referència a l'arrencada i trencament de cartells de partits polítics i als plafons malmesos on s'han d'ubicar els cartells.

La formació recorda que a tota la ciutat hi ha 12 espais específics reservats per a propaganda electoral, amb suports per enganxar els cartells de les candidatures i dels diferents actes que es celebren aquests dies, a més de les banderoles que cada partit col·loca en funció del resultat obtingut. "Malauradament hi ha persones que es dediquen a arrencar-los, de forma reiterada i sistemàtica, de manera que duren ben poques hores, si hi arriba", lamenta Canviem Mollet. 

El grup denuncia públicament "aquesta actitud antidemocràtica i manca de respecte a la pluralitat política", així com que "s’està negant la llibertat de poder-se expressar per part de les formacions polítiques, i en conseqüència també a la ciutadania que està interessada en informar-se, conèixer les diferents opcions i participar en aquestes eleccions".
 
Davant d'això, Canviem insta el govern de la ciutat a plantejar alguna mesura immediata o de cara a properes eleccions per tal d'evitar i aturar aquests actes. 

Evitar la polarització
D'altra banda, Canviem Mollet aposta per Catalunya en Comú Podem en la mesura que "vol ser la clau que trenqui els dos blocs polítics, el pro independència i el que dóna suport a l’aplicació de l’article 155", assegura, una formació que vol "representar totes les persones que no se senten còmodes en cap dels dos blocs". 
 

Edicions locals