Les parades nadalenques es traslladen a la plaça de Can Borrell

Ajuntament, comerciants i veïns organitzen la fira al barri de Can Borrell

Cultura

A tocar del dia de Nadal i per als qui hagin badat amb els regals o necessitin comprar un últim detall, la plaça de Can Borrell acull aquest cap de setmana el Mercat del Regal de Nadal. A més, durant tot el cap de setmana, també hi haurà altres activitats previstes a la ciutat.

El Mercat de Regal de Nadal, organitzat per l’Ajuntament de Mollet, l’Associació de Comerciants de Can Borrell i Plana Lledó i AV de Can Borrell, estarà obert divendres a la tarda (de 15 a 21 h); dissabte, de 10 a 22 h i diumenge de 10 a 15 h. A les parades s’hi podran trobar articles de tota mena tant dels estands de les botigues de la zona com d’altres paradistes vinguts per a l’ocasió. 

Aquesta serà la darrera fira nadalenca prevista a l’agenda molletana després que el desembre comencés amb la fira gastronòmica de la plaça Prat de la Riba i continués el cap de setmana passat amb la Fira del Regal organitzada per l’Ajuntament i el comerç local a la rambla.

També Gallecs va acollir divendres el Fira’t especial de Nadal, que organitza l’Associació Agroecològica de Gallecs (AAG) i el Consorci de Gallecs, on es va poder tastar el típic pollastre rostit de Nadal.

Festa de Nadal de La Tramolla
El Mercat Vell acull aquest divendres a la tarda la Festa de Nadal que l’Escola de Dansa La Tramolla ofereix en favor de l’Associació Solidària d’Amics de Mantay. Aquesta és la quarta edició de la celebració que recapta fons per a l’entitat molletana que es dedica a ajudar Mantay, una casa d’acollida per a mares adolescents que es troba Cusco, el Perú.

La festa es farà a partir de les 18 h i consistirà en un berenar i les actuacions dels diversos grups de l’escola d’arts escèniques La Tramolla, que, a més, celebrarà amb una sorpresa el 10è aniversari d’Amics de Mantay. 

Contes amb neu a Can Mulà
La Biblioteca acull aquest divendres (17.30 h) una sessió de l’Hora del conte amb el títol Contes amb neu, a càrrec de Pati de contes. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Ballada nadalenca de Dandi
L’Ajuntament organitza una ballada nadalenca aquest dissabte al matí a càrrec de l’Escola de Ball Dandi. L’activitat serà a les 12 h a l’avinguda Llibertat, davant del Mercat Municipal.

Festa solidària d'Alma Nails
El centre de formació de bellesa Alma Nails farà dissabte al matí al carrer Gallecs una festa infantil solidària amb Sant Joan de Déu en què hi haurà manicures, pintacares, sortejos i activitats per a infants.

Edicions locals