La botiga efímera propera, a la Fiveller

La quarta edició de la Pop Up Store compta enguany amb vuit professionals

Economia

Una desena de creadors i emprenedors baixvallesans s’han unit un any més –i ja en són quatre– pels volts de Nadal per muntar una botiga efímera al vestíbul de la Sala Fiveller. Es tracta de la Pop Up Store, un espai temporal pensat perquè diversos professionals que habitualment venen els seus productes i serveis per Internet puguin fer-ho ara també en un punt de venda físic al centre de la ciutat.

“La majoria de nosaltres només tenim presència a la xarxa perquè les despeses que comporta mantenir una botiga no ens surten a compte”, explica Natàlia Carrión, de Lu2, un centre expert en jocs de taula.

En aquesta ocasió són vuit els emprenedors i artesans de Mollet i entorn que s’han unit per promoure aquest model de fira en què, al vestíbul de la Sala Fiveller, es donen a conèixer entre el públic i posen a la venda tota mena de complements, roba i jocs, entre d’altres. Es tracta de Lu2, Skua Adosmanos, Sulu Bags, N’cha!, Noemí Joies, Happy Moments Baby, Kun-Terra i Zawada.

Després d’un primer cap de setmana d’estrena –“alguns clients ja ens esperaven a la porta abans que obríssim”, diu Carrión–, la botiga efímera Pop Up Store tornarà a obrir les portes del 21 al 24 i del 28 al 31 de desembre, així com del 2 al 5 de gener en horari de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h. “La fira cada vegada es coneix més i està més consolidada; cada vegada agrada més el fet de poder comprar els productes a petites empreses i de proximitat”, apunta Carrión.

A més, com cada any, la Pop Up Store sorteja diversos lots de productes i compta amb petits artesans que ofereixen les seves col·leccions personals elaborades amb materials de proximitat i fomentant l’economia local. 
 

Edicions locals