Mollet es proposa com a capital de la Baixa Tabarnia

Els defensors d'aquest territori es decanten per Mollet del Vallès per davant d'altres poblacions com Castefa i Santaco

Política

Mollet del Vallès és la ciutat millor posicionada per ser capital de la Baixa Tabarnia, el nou territori de la Catalunya unionista, per davant d'altres ciutats com Castelldefels, Rubí i Santa Coloma de Gramenet que també havien presentat la seva candidatura.

Els defensors d'aquest nou territori integrat per les demarcacions de Barcelona i Tarragona han valorat molt positivament la candidatura de Mollet per ser ciutat capital de la Baixa Tabarnia, formada per les comarques del Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès, el Baix Llobregat i el Garraf.

L'Ajuntament, governat pel PSC, ha aprovat la moció per presentar la candidatura amb els suports del PP i Cs. L'alcalde, Josep Monràs, ha assegurat que després que el 2017 Mollet hagi estat capital europea de l'esport i ara es coroni com capital de la Baixa Tabarnia, de cara el 2018 proposarà Mollet per ser capital mundial de les mandonguilles amb tomàquet.

D'altra banda, després que Seat no triés el nom de Mollet per al seu nou model, l'alcalde –que ha prohibit la circulació dels vehicles d'aquesta marca per tota la ciutat– ha avançat que proposarà al Barça que el nou estadi porti el nom de Mollet.
 

Edicions locals