PSC i ERC es disputen el segon lloc en les eleccions del 21-D a Mollet

Ciutadans s'imposa a tots els barris de la ciutat

Política

Mollet, una de les capitals de l’anomenat cinturó roig –on els socialistes han estat històricament la força majoritària– ha mutat cap al taronja. Els resultats del 21-D a la ciutat han dibuixat un mapa on Cs ha passat a ser el partit preeminent, ja que ha conseguit imposar-se a totes i cadascuna de les 31 seccions electorals en què es divideix la ciutat. 

Amb les dades a la mà, la secció on el suport al partit encapçalat per Inés Arrimadas ha estat més significatiu ha estat al districte 1 secció 7, que es correspon a la zona del barri de l’Estació de França delimitada per la Ronda d’Orient, la plaça de la República i el carrer d’Itàlia. 

De fet, l’aclaparadora victòria de Cs ha fet que la pugna interessant s’hagi traslladat a la segona força més votada.

En aquest cas, el PSC i ERC s’han disputat aquest segon lloc en una batalla més igualada del que es podria haver esperat en un feu socialista com fins ara havia estat Mollet. De les 31 seccions, els socialistes han estat el segon partit amb més suports en 17, mentre que en 13 ERC ha sobrepassat el PSC.

Només en una secció, aquesta correlació de forces no s’ha respectat i Junts per Catalunya ha estat la formació situada per darrera de Cs. Ha estat al districte 1 secció 4, que es correspon a l’espai d’Estació de França delimitat per l’Illa de Can Mulà, avinguda Badalona, avinguda Calderó i el carrer Berenguer III.

Aquesta secció, a més, ha estat l’única de les 31 on la suma de vots independentistes ha superat els unionistes, tot i que amb un marge molt petit (44,48% dels vots independentistes pel 44,03% d’unionistes).
 

Edicions locals