El Billar Mollet continua encadenant victòries

Banyoles i Canet seran els propers rivals

Esports

El Club Billar Mollet va aconseguir dues importants victòries en la setena jornada de la Lliga Interclubs a tres bandes. El Mollet A, que milita a Primera Divisió, va derrotar al Sant Adrià per 2 a 6. Les partides guanyades van ser obra de Joan Bouterin, Jose Maria Sayeras i Romà Busquets. La derrota de Pere Feliu no va permetre el ple. 

Amb el resultat, els adrianencs baixen de la sisena a la vuitena plaça i els molletans, desens empatats amb el Monforte, s’acosten a tan sols tres punts de la mitja taula.

El Mollet B també guanya
El segon equip de l’entitat també va fer la feina i va vèncer en el duel vallesà contra el Granollers per 7 a 1. Les victòries van ser  de Miquel Arias, Josep C. Acosta i Jordi Castañé. El setè punt el va sumar l’empat de Josep Lluís Ríos. 

El filial es referma a la segona plaça del grup 3 de Tercera Catalana i s’acosta a l’objectiu d’aquesta temporada, que no és altre que  l’ascens a Segona.

Avui divendres, els dos conjunts tenen nous enfrontaments corresponents a la vuitena jornada. L’equip A jugarà a casa –al pavelló de Riera Seca– contra el Banyoles, que encara no ha sumat cap punt. Per la seva banda, el B es desplaçarà fins a Canet de Mar, on disputarà un interessant duel contra el tercer. 
 

Edicions locals