Lourdes avança en el procés perquè els veïns dissenyin millores al barri

El procés finalitzarà amb una consulta ciutadana que acabarà triant el projecte més adequat

Societat

El procés participatiu Lourdes decideix, per millorar la mobilitat als carrers del barri, va arrencar la setmana passada amb la celebració d’una primera reunió tècnica al centre cívic de Lourdes en què van participar tècnics de l’Ajuntament i els veïns, així com els regidors de l'equip de govern Mireia Dionisio i Martí Turégano.

En la sessió es van fer tres grups de treball conjunt que van servir per analitzar les idees presentades pels tècnics a partir dels suggeriments que els veïns van fer arribar al consistori. Segons fonts municipals, “les idees plantejades per l’Ajuntament de Mollet ofereixen solucions per millorar la mobilitat i l’accessibilitat als carrers del barri de Lourdes”.

Els veïns també van aportar nous suggeriments i a finals del mes de gener està previst que es faci una segona reunió tècnica per definir les propostes que s’hauran de votar posteriorment.

El procés participatiu Lourdes decideix, presentat als veïns el 10 de novembre, finalitzarà amb una consulta ciutadana que acabarà triant el projecte més adequat per millorar la via pública del barri.
 

Edicions locals