Preparats per gaudir de l’última nit de l’any

Els municipis del Baix Vallès ofereixen múltiples alternatives per acomiadar l’any 2017 amb revetlles

Cultura

Si hi ha una nit de l’any en què la gent està disposada a passar-ho bé és la nit de Cap d’Any. Entitats i ajuntaments oferiran festes populars per a tots els gustos on la música i l’animació no hi podran faltar.

A Mollet, la revetlla de Cap d’Any organitzada per l’Associació de Balls de Saló, es farà al Mercat Vell. La festa començarà a la 1 de la matinada i la música anirà a càrrec del duo Tempo. L’entrada costarà 15 euros.

A la mateixa hora, a Parets, començarà la disbauxa al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, organitzada per l’Ajuntament de Parets i la Comissió de Festes. Dj Hueso serà l’encarregat de punxar música ballable de tots els temps.

Les entrades (a 12 euros anticipada i 15 euros a taquilla per als adults) es vendran anticipadament a la piscina Miguel Luque, al poliespoiu municipal i a Can Rajoler en horari d’obertura de cada servei. L’entrada inclou una consumició i una bossa de cotilló.

A Montornès, l’encarregat d’organitzar la festa de Cap d’Any serà el Centro Cultural Andaluz, que muntarà la revetlla al pavelló municipal amb música a càrrec de Dj Alain i un photocall amb atrezzo per fer-se fotos de record.

A la Llagosta hi haurà dues alternatives per passar la darrera nit de l’any. Una serà la discomòbil oberta a tothom que es farà al Centre Cultural, i, l’altra, el Ball de Cap d’Any que organitzarà l’Asociación Rociera Andaluza. 

A Montmeló, la Colla de Diables convida tothom a prendre el raïm de les dotze campanades a la plaça de la Vila amb La Gran Traca, el primer espectacle pirotècnic de l’any. A continuació, la Sala Polivalent acollirà la revetlla amb el col·lectiu Light riders dj’s.

A Sant Fost de Campsentelles, el pavelló 2 serà l’escenari de la festa organitzada per l’Ajuntament, que comptarà amb Dj Puga, entre d’altres, i la col·laboració de Ràdio Sant Fost. La festa començarà a la 1 de la matinada i s’allargarà fins a les 4.30 h.

A Martorelles, Llamps i Trons i l’Ajuntament organitzen la revetlla a l’Envelat, a partir de les  00.30 h i fins a les 5 h amb cotilló i xocolata desfeta al preu de 5 euros.

Revetlles per als més petits
Per si algun dels més petits de la casa no arriba a les dotze campanades de la mitjanit del 31, hi ha poblacions que organitzen revetlles de Cap d’Any per als més petits i a una hora més prudencial.

A Mollet, l’Ajuntament, l’Associació de Comerciants de Can Borrell i Plana Lledó i l’AV de Can Borrell proposen dissabte (12 h) una festa infantil de Cap d’Any amb les 12 campanades incloses. Serà a la plaça Can Borrell.

A Parets, també hi haurà alternativa per als menuts. Diumenge a les 12 h hi haurà les campanades de la revetlla infantil que es farà a la Sala Serra de la Cooperativa, on, a més, a partir de les 10 h es farà un taller de fanalets i l’arbre dels desitjos.

L'Home dels Nassos
L’Home dels Nassos és un personatge mitològic català que té tants nassos com dies té –o li queden– a l’any. Els més menuts de la casa esperen trobar un home amb 365 nassos però en ser 31 de desembre l’esperat personatge només en té un, com la resta dels mortals.

A Mollet, els encarregats de matenir aquesta tradició viva són les colles de Morats i Torrats. L’aparició de l’Home dels Nassos serà diumenge a les 12 h a la plaça Catalunya.
 

Edicions locals