Cremen quatre contenidors en una hora a Mollet

La nit de dissabte a diumenge els Bombers van fer fins a set sortides a la ciutat per focs a contenidors i papereres

Societat

Fins a set sortides van haver de realitzar els Bombers de la Generalitat la nit de dissabte a diumenge per diversos avisos de contenidors i papereres cremant a diferents punts de la ciutat. En menys d'una hora van cremar quatre contenidors a diferents punts de la ciutat.

El primer gruix de petits focs es va produir entre de les 21 h i les 22 h. Els Bombers van rebre el primer avís cap a les 21.30 h per un foc de contenidor al carrer Sol, prop del número 55. Deu minuts més tard, es declarava un segon foc al carrer Anselm Clavé i cap a les 21.45 h es donava un tercer avís a la carretera de Palau-solità, prop del creuament amb la via del tren. Dos minuts després, els Bombers rebien un avís per un altre contenidor cremant al carrer Ramón y Cajal.

Ja de matinada, els Bombers van actuar a la cruïlla de Jaume I amb Gaietà Vínzia i a l’altura del número 5 de la Rambla Nova, on cremaven papereres. El primer avís va ser a les 3.51h de la matinada i el segon, a les 4.06h. El darrer foc va ser sobre les 4.30 h al carrer Fèlix Ferran on va cremar un altre contenidor.

Edicions locals