El Femisport Palau promociona el futbol sala femení a Mollet

l'equip va fer un partit al centre de Ca n'Arimon

Esports

El Femisport Palau, equip de la segona máxima categoria estatal de futbol sala femení, va aprofitar l’aturada nadalenca per desplaçar el seu lloc d’entrenament des de Palau-Solità i Plegamans fins a les instal·lacions del Complex Esportiu Ca n’Arimon, a Mollet. El conjunt palauenc va fer un entrenament de portes obertes, en el que van disputar partidets entre elles, amb l’objectiu de promocionar el futbol sala femení a Mollet.

Les palauenques militen a la Segona Divisió espanyola, la mateixa en la que juguen les llagostenques del CD la Concòrdia. Precisament, una de les estrelles de l’equip, Estefa Jémez, és nascuda a Mollet però viu a la Llagosta i enguany va ser nominada a millor jugadora catalana de futbol sala  femení per la Federació Catalana de Futbol. “Per a mi és un privilegi que haguem pogut entrenar a Mollet. La pista és molt bona i hem gaudit de l’entrenament”, diu la jugadora. 

L’equip és colíder, juntament amb el Ciutat de Torrent de València, i té clares possibilitats de pujar de categoria –la temporada passada es va quedar a les portes de l’ascens en caure a la fase de promoció–. Tati Torres, entrenadora del Femisport, explica que “Treballem tota la temporada per lluitar i per guanyar, si ho fem o no, ho veurem a final de temporada”.

Edicions locals