El CF Mollet UE vol tornar a la bona línia de resultats

Serà el primer partit amb Montes a la banqueta

Esports

El CF Mollet UE comença l’etapa amb Jose Antonio Montes com a nou inquilí de la banqueta molletana. Després de la sortida de Xavi Moro per entrenar un equip de la primera divisió tailandesa, el tècnic ha tingut les festes de Nadal per fer feina de despatx i per entrenar amb l’equip.

Montes arriba amb l’objectiu de seguir amb la bona dinàmica de resultats que l’equip va aconseguir amb l’arribada de Moro i que el va portar del fons de la classificació fins a l’11a plaça. Una posició que es podia haver vist millorada si l’equip no hagués punxat en els dos últims duels contra conjunts, a priori, inferiors –Banyoles, 15è, i Castellar, últim–, i que va trencar la bona dinàmica que l’havia portat a aconseguir cinc victòries i un empat en vuit partits. “Em queda mal gust de boca”, declarava Moro a aquest diari la setmana en que s’acomiadava de l’equip.

Torna la lliga 
El conjunt molletà acaba les vacances i diumenge torna a la competició de lliga. Ho farà davant el públic del Germans Gonzalvo (12 h) en el penúltim partit de la primera volta. S’enfrontarà a un equip de la seva lliga i amb el que poden empatar amb una victòria, el Vic UE. Els  molletans ténen 19 punts i els d’Osona, 22. Si el CF Mollet UE ha de recuperar les bones sensacions, els viguetans arriben després de fer set punts dels últims nou possibles –dues victòries i un empat. 

Edicions locals