El Billar Mollet està dos punts més a prop de la permanència

Guanya al Banyoles i s'allunya dels últims llocs de la classificació

Esports

El primer equip del Billar Mollet allarga la ratxa de victòries que l’està allunyant de les últimes places de la classificació de la Primera Catalana de 3 bandes i s’acosta a l’objectiu de la permanència. Després de guanyar a casa contra el Monforte i a domicili del Sant Adrià, dissabte van disputar l’importantíssim duel que el va enfrontar a l’últim classificat, el Banyoles.

Una derrota hauria agrupat els equips cuers, però el Mollet va signar un 6 a 2 que li permet pujar fins a la novena posició. Molt destacable va ser la partida –i victòria– del numero 1 de l’equip, Joan Bouterin, que va fer 40 caramboles en 26 entrades –que resulta un promig d’1,5–. La resta de punts els van aconseguir Josep Maria Sayeras i Roma Busquets. Pere Feliu va caure de manera molt ajustada.

L’equip descansa fins el dia 20, quan jugarà contra el Sants, rival directe per a la permanència amb un punt menys que els molletans.

El segon equip tampoc falla
L’equip de Tercera es posa líder del grup C després de la victòria contra el Canet per 2 a 6. Els punts van ser per les partides de Rios, Acosta i Castañe. Arias no va poder completar el marcador perfecte i va caure derrotat. D’aquesta manera, el filial molletà s’acosta una mica més al somiat ascens a Segona Catalana, que dependrà de la permanència del primer equip, ja que no poden coincidir els dos conjunts a la mateixa categoria. La propera jornada –dia 20– els visitarà el Llinars, que tanca la classificació amb només dos punts.

Edicions locals