Obertes les inscripcions per a la Cursa Popular Sant Vicenç

Els participants poden escollir entre dos recorreguts, un de 5 i un de 10 quilòmetres

Esports

L’Ajuntament de Mollet i el Club Atlètic Mollet organitzen la 19a Cursa Popular de Sant Vicenç - 8è Memorial Jordi Solé Tura, que es disputarà el dia 28. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de la pàgina web del club –es tancaran el dimecres 24 a les 8 h o quan s’arribi als 1.500 participants, el màxim que s’ha marcat l’organització (l’any passat n’hi va haver 1.000)–. 

La cursa està dividida en cinc categories segons l’edat: la més petita és la dels nascuts entre el 2000 i el 1994 i la gran és pels nascuts abans de 1958. Els corredors podran escollir entre dos recorreguts diferents.

Per una banda hi ha la cursa de 10 quilòmetres, que tindrà un circuit mixt i passarà per alguns carrers de Mollet però que se centra especialment en els camins de l’Espai Rural de Gallecs; per l’altra, l’organització proposa el recorregut curt, que suma 5 quilòmetres i que es desenvoluparà íntegrament per asfalt en el terreny urbà de  la ciutat de Mollet.

Les dues curses començaran a les 10.30 h, amb sortida de l’avinguda del Parc i arribada a les pistes d’atletisme. Quan hagin transcorregut dues hores des de l’inici de la prova, les arribades es consideraran tancades.

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, l’organització torna a posar a disposició dels corredors amb fills el servei de guarderia.
 

Edicions locals