Pau Garcia torna a la banqueta del CB Mollet substituint Terés

El tècnic debutarà dissabte contra el Valls al Plana Lledó

Esports

 Després que, a finals d’any,  Àlex Terés, fins ara entrenador del primer equip del Recanvis Gaudí - CB Mollet, decidís abandonar el club per discrepàncies amb l’entitat, el recanvi a la banqueta no s’ha fet esperar. Es tracta d’un vell conegut de la casa, Pau Garcia, que ja va dirigir l’equip de 2011 a 2013.

En relació amb la marxa de Terés, el CB Mollet va emetre un comunicat en què deia que “tot i no compartir els motius, que entenem que no són suficients per deixar l’equip, en aquests moments de la temporada hem respectat la seva decisió de posar punt final a la seva etapa al capdavant de l’equip”.

Garcia arriba en un moment en què al conjunt el separen  dos punts  de la primera plaça de la classificació, que actualment posseeix el CB Vic - Universitat de Vic. Garcia tindrà pocs dies per posar-se al dia del funcionament del grup i de les dinàmiques –tant defensives com ofensives– que estan treballant. Tot i això, el nou tècnic considera que “fins ara s’estàn fent bé les coses i jo intentaré aportar un plus a l’equip”.

Un debut complicat
Dissabte (20 h), al Pavelló Plana Lledó, l’equip rebrà el CB Valls, conjunt amb què va empatat a punts però que, per diferència de cistelles –76 pels de Valls i 41 pels molletans– els separen dues posicions a la taula classificatòria. 

El Valls té en Óscar Ngomo el seu jugador més desequilibrant. Ngomo suma, en el que porten de competició, 159 punts, 89 rebots i un 194 de puntuació. Pau Garcia podrà comptar amb Edu Francisco, el nou fitxatge de 19 anys fet durant l’aturada nadalenca abans que arribés el tècnic. 
 

Edicions locals