Premi a l'escola Sant Jordi per un projecte solidari en anglès

L'escola molletana ha rebut un guardó que atorga el British Council

Societat

Els alumnes de tercer de primària de l'Escola Sant Jordi de Mollet ha rebut un premi del British Council per un projecte d'anglès que van desenvolupar el curs passat l'aula.

Representats dels alumnes, les seves professores Maria Mont i Mónica Franco i el director del centre, Juan José Baños, van assistir dijous 1 de febrer a l'acte d'entrega dels premis que es feia a la Universitat Pompeu Fabra, en el marc de les Jornades Pedagògiques per a l'Ensenyament de l'Anglès que organitza anualment l’Associació de Professors i Professores d’Anglès de Catalunya.

El centre molletà va rebre el Premi John McDowell 2017, en la modalitat C, un guardó que atorga el British Council i que reconeix el valor educatiu d’un projecte d’aula realitzat el curs passat amb un premi de 1.200€ per invertir en material escolar. El projecte que es va presentar al concurs porta per títol Launching a solidarity campaign to support four syrian kids stranded in Greece.

Els nois i noies, que van desenvolupar el projecte quan feien segon, van aprendre a planificar i organitzar una campanya solidària per recollir diners per a quatre nens siris que en aquell moment es trobaven en un camp de refugiats a Grècia.

Aquest projecte es va dur a terme en anglès a l’aula d’Arts & Crafts i va comptar amb la col·laboració de dues professores de la Universitat Autònoma de Barcelona, Melinda Dooly i Dolors Masats, qui es van encarregar de presentar els nois siris als alumnes i de facilitar una impressora 3D pel centre.

Els objectes 3D es van regalar a les persones que feien una donació a la parada que els nens van muntar al pati de l’escola des del 24 de maig al 6 de juny de 2017.

"Estem francament orgullosos de rebre aquest premi com a reconeixement de la qualitat de la nostra tasca, i ens anima a continuar treballant en aquesta línia", apunten des del centre molletà.
 

Edicions locals