Una desena d’escoles i entitats recaptaran diners per lluitar contra el càncer infantil

Mig miler de persones van participar diumenge en una caminada de Parets contra el càncer

Societat

Una desena d’escoles i entitats baixvallesanes s’han sumat a una iniciativa promoguda per diverses associacions a escala catalana que té com a objectiu recaptar fons per a l’estudi del càncer infantil.

Es tracta de les xocolatades solidàries que es faran durant tot aquest mes en coincidència amb el 15 de febrer, Dia internacional del càncer infantil, i que recolliran diners que es destinaran a les recerques d’aquesta malaltia que es desenvolupen al laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

En concret, al Baix Vallès, organitzaran aquestes xocolatades solidàries les escoles Can Besora, el Centre d’Estudis Mollet i l’AMPA de l’Institut Vicenç Plantada, de Mollet; i el Vila Parietes, l’escola Pompeu Fabra i l’escola Nostra Senyora de Montserrat, de Parets. També s’hi han adherit l’empresa Global Idiomes, l’Ajuntament de Martorelles i les seccions sindicals de la UGT, CCOO i PLUS de l’Ajuntament de Mollet.

La primera d'aquestes xocolatades serà la d'avui divendres a càrrec del Centre d'Estudis Mollet. Al matí, l'escola farà un esmorzar solidari a l'escola i a la tarda l'AMPA repartirà xocolata a tots els assistents.

Entre les associacions que promouen les xocolatades i que col·laboren habitualment amb la recerca de Sant Joan de Déu hi ha La lluita d’Arnau, nascuda a Parets, i Polseres Candela, que compta amb famílies molletanes.

500 caminaires contra el càncer
La primera edició de la caminada solidària organitzada per l’associació Parets contra el càncer va ser tot un èxit. Tot i la pluja, diumenge unes 500 persones van fer la sortida de la caminada de tres quilòmetres de recorregut per camins de Parets i que va servir per recaptar diners per continuar oferint serveis a malalts i familiars des de l’entitat local.
 

Edicions locals