L'ensorrament al Tabaran obliga a canviar l'itinerari de la rua de carnaval a Mollet

El recorregut no passarà per l'avinguda Llibertat ni pel carrer Berenguer III

Cultura

La rua de carnaval de Mollet, que es farà el diumenge 11 de febrer a partir de les 16.30 h amb la participació d’una quinzena de comparses, arrencarà des d’on estava previst, a l’avinguda de Gaudí, i continuarà per l’avinguda de Jaume I. El circuit es modifica per evitar passar per avinguda Llibertat, on hi ha un tram de vorera tancada per l'ensorrament al Tabaran.

Per facilitar el recorregut dels vianants, atès que hi ha un tram de vorera de l’avinguda de la Llibertat tancat arran l'ensorrament d'una coberta del Tabaran, aquest any la rua de carnaval no desfilarà pel carrer Berenguer III ni per l’avinguda de la Llibertat, sinó que ho farà per l’avinguda de Burgos, per l’avinguda de Badalona i acabarà, com sempre, a la plaça de Pau Casals. En aquest punt és on se celebrarà el judici del Carnestoltes, a càrrec de Carnamolles i el Ball de Diables. Tot seguit hi haurà el lliurament dels premis de la rua.
 
El carnaval 2018 de Mollet es tancarà el dimecres 14 de febrer amb l’enterrament de la sardina, a les 17.30 h al Mercat Vell, i amb la cercavila de dol fins a la plaça de l’Artesania, que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de Carnamolles, l’AV de la Fira d’Artesans i el grup de saxos de l’Escola Municipal de Música i Dansa.
 

Edicions locals