Tallada l'AP-7 a Mollet durant mitja hora per l'incendi d'un camió

L'incident s'ha produït poc després de les 8.15 h en sentit nord i ha generat fins a 7 km de retencions

Societat

La cabina d'un camió s'ha incendiat aquest dilluns, passades les 8 h, en plena autopista AP-7 a l'altura del quilòmetre 139, a Mollet del Vallès. El foc al vehicle ha obligat a tallar la circulació en sentit Girona durant aproximadament mitja hora, cosa que ha generat fins a set quilòmetres de retencions compactes.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 8.18 h que un foc s'havia originat a la cabina d'un camió a l'AP-7, a l'altura de Mollet, en sentit nord, cosa que inicialment ha obligat a tallar la circulació de vehicles durant aproximadament 30 minuts.

El foc no ha afectat la càrrega del camió ni ha causat cap ferit, però sí que ha obligat a tallar inicialment tots els carrils en sentit nord fins que els serveis d'emergències –hi han intervingut els Mossos d'Esquadra i fins a quatre dotacions dels Bombers– han pogut reobrir dos carrils sobre les 9 h.

L'afectació a la via ha generat fins a set quilòmetres de cues en sentit nord que poc a poc s'han anat reduint, i de retruc també s'han vist afectades diverses vies que hi connecten, com la C-17. Passades les 10 h, amb el foc ja extingit i el vehicle ja retirat, encara es registraven retencions al punt de l'incident.
 

Edicions locals