Més d’un miler d’alumnes participen en la campanya de Teatre a les Escoles

El cicle inclou tres propostes per als alumnes de batxillerat, de manera que poden preparar millor la selectivitat

Cultura

Més d’un miler d’alumnes de les escoles i els instituts de Mollet participaran enguany en la campanya de Teatre a les Escoles, una iniciativa que pretén acostar aquesta disciplina als alumnes d’educació infantil, primària i secundària de tots els centres de la ciutat.

En aquesta iniciativa també hi participen des de l'any passat els alumnes de batxillerat, de manera que poden preparar millor la selectivitat gràcies a la incorporació al programa de les obres que estan estudiant aquest curs. 

En aquest cas, les obres escollides han estat Terra Baixa, d'Àngel Guimerà, que va ser representada en doble sessió el 7 de febrer; La casa de Bernarda Alba, de Federico García Lorca, que es representarà el 16 de març, i Novelas ejemplares, de Miguel de Cervantes, que es representarà el 24 d’abril. En tots els casos les representacions van a càrrec de la companyia Teatre de Ponent.

La resta d’obres de teatre, teatre visual i música, en aquest cas destinades als alumnes d’infantil, primària i secundària, són La gallina dels ous d’or, amb Zum Zum Teatre; Desperta Bruixeta, amb La Tafanera, In Cresendo, amb la companyia que porta el mateix nom, i Bianco amb Teatre LaBú. Totes les representacions es duran a terme al Teatre Can Gomà fins al 24 d’abril.
 

Edicions locals