Obre un segon 'room escape' a Mollet

La temàtica són els robatoris i la falsificació d'obres d'art

Cultura

La xarxa de room escape a Mollet s’ha ampliat amb l’obertura d’un nou espai en què els robatoris i les falsificacions de peces d’art són el fil conductor de la història i els enigmes que els participants han de desxifrar en poc més d’una hora de joc.

Amb el nom Studio, el nou room scape està situat a la rambla Balmes número 47 de Mollet i és la segona iniciativa del projecte Trapped Room Escape Mollet, promogut pels germans Brunés, Lídia Paredes i Killian Acosta.

Aquest és el segon room escape a Mollet després que a finals de 2016 s’inaugurés el situat al carrer La Plana amb les inundacions del 1962 com a escenari del joc. “En el nou trobem punts innovadors però manté la mateixa filosofia del primer, on tot és bastant domèstic i els enigmes i puzzles estan creats per nosaltres mateixos”, explica Jordi Brunés. Un altre punt en comú amb el joc de les inundacions és la seva protagonista, la senyora Geli, que en aquesta ocasió, i en mig de la reforma de al seva galeria d’art, descobreix una sèrie de falsificacions. Els jugadors hauran d’ajudar-la a recuperar els originals i quedar-se amb la resta del botí.

Sembla que la febre dels room escape, que en els darrers anys s’han multiplicat com a alternativa d’oci, encara continua a l’alça. “El primer que vam obrir ens funciona i per això ens hem animat a obrir un segon”, explica Brunés que, avança que, a mig termini, els agradaria poder ampliar l’oferta amb sopars temàtics i activitats per a grups més grans

Per apuntar-se a qualsevol dels dos  jocs, cal reservar hora prèviament a info@trappedmollet.com o reservar sessió a la pàgina web www.trappedmollet.com.

Edicions locals