Es crea la plataforma Elefant Rojo en contra de la gestió del CF Mollet UE

En la primera piulada a les xarxes demanaven la dimissió del president

Esports

Dilluns a la nit va irrompre a les xarxes socials la plataforma Elefant Rojo, autodefinida com "un grup de socis i sòcies del CF Mollet UE que no estem d’acord amb la directiva", amb l'objectiu de provocar un canvi al CF Mollet UE. Per fer-ho, la plataforma està difonent un manifest perquè socis i aficionats puguin signar-lo.

En la presentació de la plataforma a les xarxes socials es demanava la dimissió de Feliu Tura, president de l'entitat, i es demanava a tots els interessats que llegissin el manifest i que el signessin.

En l'escrit hi ha 10 punts en què es critica la gestió que està duent a terme la directiva actual. Alguns dels punts són: les eleccions avançades, "que no va ser democràtiques ni com diuen els estatuts que han de ser", l'assemblea "sense resultats econòmics", els "canvis constants" d'entrenadors i el mal moment del primer equip, la fuga de patrocinadors, la "junta de palla", la poca relació amb les institucions, el "poc respecte Zona Sud i el CF Mollet" o la "manca de control econòmic".

Podeu llegir tot el manifest aquí.
 

 

Edicions locals