‘La sorpresa del roscón’, d’Elvira Lindo, al Mercat Vell

Dissabte arriba a Mollet, a les 21 h al Mercat Vell, la representació d'aquesta obra adaptada per Paco Mir

Cultura

Dissabte (21 h) torna el teatre al Mercat Vell de Mollet amb la representació de La sorpresa del roscón. Es tracta d’una obra escrita per Elvira Lindo, adaptada per Paco Mir i dirigida per Rafael Lladó. I sobre l’escenari hi serà Assun Planas, actriu catalana que ha encarnat entre d’altres el paper de Glòria a la sèrie Merlí de TV3, la professora de dibuix tècnic i plàstica.

L’obra narra l’enfrontament de la Corina amb la seva família, quan aquesta decideix abandonar els hàbits després d’haver estat a Guinea com a missionera durant quinze anys. Ho fa per casar-se amb un càmera de televisió, el José Mari, amb qui manté una història d’amor poc convencional. En clau d’humor, la protagonista explica la seva història amb els homes, les relacions familiars i les sorpreses que li han procurat els tres últims nadals.

Una hora de monòleg en el qual la Corina es mostra convençuda que després de quinze anys dedicats a la gent, en la seva tasca voluntària a Guinea, per fi ha arribat el moment de dedicar-se a ella mateixa: “Jo crec en la teologia de l’alliberament”, diu la protagonista.

Aquesta alliberació que exemplifica l’Assun Planas en el paper de Corina fa que l’obra s’hagi emmarcat en les activitats del Dia de la Dona de Mollet.

Venda d’entrades
Qui vulgui assistir a l’espectacle pot comprar les entrades tant al centre cultural La Marineta (plaça de l’Església, 7) de manera anticipada fins a aquest divendres (de 15.30 h a 21 h), com a la mateixa taquilla del Mercat Vell (plaça de Prat de la Riba, 6) el dia de l’espectacle.

Sigui amb la primera opció o amb la segona, el preu de l’obra de teatre és de 10 euros, i un cop acabi La sorpresa del roscón, s’oferirà un petit refrigeri per al públic assistent. 
 

Edicions locals