Mollet recorda les víctimes del terrorisme amb les banderes a mig pal

L'11 de març es commemora el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

Societat

Les banderes institucionals de l'Ajuntament de Mollet onejaran a mig pal aquest diumenge, 11 de març, amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, una jornada establerta pel Parlament Europeu després dels atemptats de Madrid de l'11 de març de 2004.

Des de l'any passat el consistori s'adhereix a aquesta diada fent onejar les banderes a mig pal, un gest d'honor i respecte que vol posar de manifest la sensibilitat de la ciutat amb la violència terrorista, així com el suport, compromís i solidaritat del municipi amb les víctimes. 

El regidor i portaveu de Cs a l'Ajuntament de Mollet, Francisco Muñoz, ha recordat que la iniciativa sorgeix d'una moció de Ciutadans presentada al ple l'abril del 2016 i aprovada per unanimitat, i s'ha mostrat satisfet perquè "l'equip de govern dóna compliment a la moció presentada pel nostre grup municipal".

Muñoz també ha destacat que "en aquesta matèria hi ha molt a treballar; a la ciutat hi ha diversos monuments concrets per a alguns col·lectius, però cap de record a les víctimes del terrorisme".

 

Edicions locals