Creu Roja organitza un curs de premonitors de lleure infantil i juvenil

Seran diverses sessions a finals d'aquest mes de març

Societat

La Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès organitza per segon any consecutiu, una formació adreçada  a joves d’entre 14 i 17 anys interessats en l’àmbit educatiu del lleure.

"Aquest curs no dóna directament accés al mercat laboral però és un bon mecanisme per iniciar-se com a monitor ajudant o de suport en casals, colònies, activitats extraescolars", expliquen des de Creu Roja. L’alumne rebrà els coneixements, eines i recursos bàsics per poder donar suport a la planificació, organització i execució d’activitats d’educació en el lleure. El curs es farà dilluns 26 de març de 9 h a 13 h, dimarts 27 i dimecres 28 de 9 h a 14.30 h i dijous 29 de 9 h a 14 h.
 
Els joves interessats poden fer la inscripció a la pàgina web: www.cruzroja.es/formación Clicant a “buscador de cursos” i desprès “búsqueda avanzada”. S'introdueix el codi de curs (441457) i clicant “buscar” apareixerà el curs i es podrà fer la inscripció. També es pot trucar al 93.544.53.56 ovisitar la seu de Creu Roja a Mollet (plaça Enric Rosés, 5 )davant de l’ambulatori de Can Pantiquet.

Edicions locals