L'Ajuntament de Mollet incorpora dos nous vehicles elèctrics a la flota municipal

Són dos camions per a la brigada de parcs i jardins que substitueixen dos vehicles de gasolina donats de baixa recentment

Societat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha incorporat dos vehicles elèctrics nous a la flota de vehicles dels serveis municipals. Es tracta de dos camions de petites dimensions que són especialment adequats per treballs a parcs i jardins, ja que no emeten gasos a l’atmosfera i són molt silenciosos.

Els dos camions tenen una capacitat de càrrega de 1.000 kg i una potència elèctrica de 10Kw, així com bateries de liti de 12 KWh. Tots dos vehicles donaran servei amb la brigada de parcs i jardins i substitueixen dos vehicles de característiques similars amb motor de gasolina que s’han donat de baixa de la flota municipal. 

Amb aquestes incorporacions, l’Ajuntament ja compta amb quatre vehicles 100% elèctrics destinats a jardineria i vuit de neteja de parcs i places, i també dos busos híbrids d’un total de tres.

Segons fonts municipals, la intenció és anar substituint progressivament els vehicles propulsats amb combustibles fòssils per vehicles elèctrics o híbrids.
 

Edicions locals