L’Escola Sant Gervasi rep el segell d’innovació educativa SMART

El segell acredita, entre d'altres, el treball en valors, l’esperit crític i científic, els processos inclusius, la integració dels idiomes i la recerca en els processos didàctics

Societat

L’Escola Sant Gervasi de Mollet ha estat una de les dotze primeres escoles de Catalunya que reben el Segell d’Innovació Educativa SMART impulsat per la Fundació Tr@ms i validat per la Universitat Oberta de Catalunya.

El segell identifica les escoles que situen els procediments innovadors en el seu projecte pedagògic amb la intenció d’assolir l’excel·lència en la formació dels seus alumnes.

De fet, apunta l'Escola Sant Gervasi, el segell SMART acredita el treball en valors, l’esperit crític, els processos inclusius, la integració dels idiomes, l’esperit científic i la recerca en els processos didàctics, així com el desenvolupament del potencial de cada alumne amb els millors resultats d’aprenentatge. Les escoles SMART són escoles obertes al seu entorn ja que col·laboren activament amb les famílies.

L’escola acreditada amb el segell SMART garanteix un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura del nen i de l’estudiant i en el desenvolupament de les seves competències.
 

Edicions locals