Marta Garcia, la jove baixvallesana que triomfa a Got Talent

La ballarina molletana és alumna de l'escola de ball Elite Dance de Parets

Cultura

Ja des dels dos anys ballava i ara, amb 14, té clar que la seva passió i a allò que es vol dedicar professionalment és la dansa. La molletana Marta García Hernández és una de les joves promeses que més ha impactat aquesta temporada el jurat del programa televisiu Got Talent, amb l'actuació On the wire.

Amb la seva peça de dansa On the wire, amb coreografia de Kike Aranda, director de l’escola de ball Elite Dance de Parets, la jove ballarina va aconseguir els quatre vots afirmatius del jurat format per Risto Mejide, Edurne, Eva Hache i Jorge Javier Vázquez, una puntuació que permetrà que la Marta pugui actuar a les semifinals del programa, que s’emeten en directe.

“La manera que he trobat per mostrar el que sento és el ball, fer-ho a través del moviment”, explica la Marta, que està entusiasmada amb l’experiència a l’exitós talent show de Telecinco. “Canvia molt veure-ho des de dins, te n’adones de la quantitat de feina que un programa com aquest té al darrere”, explica la molletana, que va superar el càsting que el programa va fer a Barcelona, al qual es van presentar unes 3.000 persones.

Des dels 6 anys, la Marta, veïna del barri de Riera Seca de Mollet, s’ha format a diverses acadèmies de ball. En l’actualitat és alumna de l’escola paretana Elite Dance,  amb què ha participat en diverses competicions amb resultats molt destacables. De fet, en els quatre anys que porta participant en certàmens, la jove ballarina ha aconseguit penjar-se 15 medalles d’or, 5 de plata i 2 de bronze, en total 22 medalles més dues beques d’estudi.

Tot i que ha tocat diversos estils com el jazz, el modern, comercial o hip hop, la Marta assegura que les seves disciplines predilectes són la dansa clàssica i la contemporània.

Després de les audicions que va superar a la Gran Via de Madrid, ara, la molletana lluitarà per aconseguir passar les semifinals del concurs.
 

Edicions locals