Multitudinària protesta islàmica contra l'atac a Gaza

Prop de 700 persones es van concentrar el passat divendres 2 de gener a la plaça Prat de la Riba de Mollet en un acte organitzat en solidaritat amb el poble palestí i contra l'atac de l'exèrcit israelià a les poblacions de la franja de Gaza.

Societat

La concentració va ser convocada per la Comunitat Islàmica de Mollet del Vallès i el Centre Cultural de treballadors Immigrants Magribins i es va iniciar aproximadament a les 6 de la tarda. Els manifestants van reivindicar la fi dels bombardeigs, del bloqueig, de l'ocupació i de "la massacre que està perpetrant l’exèrcit militar israelià", apunta un portaveu de l'organització.

Durant l'acte, es van cridar eslògans com Israel assassí, del poble palestí i Israel sionista, estat terrorista, a més de consignes en àrab. També es van exhibir pancartes amb lemes com Fora Israel de Gaza i Junts en contra de la guerra. Tampoc no hi van faltar cartells amb fotografies del president dels Estats Units, George Bush, amb una sabata a la cara.

En mig de l'acte es va llegir un poema titulat El meu nom és Palestina, d’un autor palestí.
Es va concloure l’acte amb una pregària multitudinària per demanar per tots el palestins i en agraïment a tots el presents.
 

Edicions locals