Ainhoa Sofia és el primer nadó del 2009

Ainhoa Sofía Moreno Álvarez ha estat el primer nadó molletà de l'any. Tot i que els seus pares, Yanira i Eduardo, l'esperaven el Dia de Reis, Ainhoa es va avançar i va néixer divendres a les 12.30 h. El part va ser natural i no hi va haver complicacions.

Societat

Mare i filla es troben molt bé després d'un part "normal", segons apunta Yanira. El pes del nadó en néixer era de 3,160 quilos i media 50 centímetres de talla.

Els pares d'Ainhoa provenen d'Equador. Eduardo porta a Mollet 9 anys i, tres més tard, la seva dona arribava al país. El matrimoni té una altra filla, Nerea Cristina, de dos anys.

El naixement d'Ainoha ha fet que la família es reuneixi: el pare de Yanira, que viu als Estats Units, ha vingut a Mollet de visita per conèixer la seva nova néta. A més, l'avi filma cada instant d'Ainhoa i Nerea per emportar-se les imatges en el moment del seu retorn.

 

Un any més, CONTRAPUNT obsequia la família del primer nadó de l'any amb un lot de productes lliurats per establiments comercials de Mollet de forma desinteressada.

Edicions locals