Alumnes d'Anselm Clavé protesten contra l'acomiadament d'una professora

Un grup d'alumnes i exalumnes i pares de l'Agrupació Escolar Anselm Clavé es concentraven dijous a la porta del centre per protestar per l'acomiadament el 18 de desembre de la professora Gina Teixidó, que els convocants consideren improcedent.

Societat

Segons Kevin Fernández, un dels exalumnes de secundària del centre, la direcció argumenta “raons insultants que  desacrediten la professora i menteixen sobre el tracte que ha dispensat als alumnes”.

 

Segons la carta d’acomiadament, Teixidó havia vexat els alumnes amb frases com “sou uns imbècils, em feu fàstic, l’únic que voldria és cagar-me en tots vosaltres”, i havia explicat: “Jo em fumo un porro abans de venir a l’escola i em senta fenomenal”, cosa que, segons la carta, ha suscitat queixes dels familiars per inducció al consum d’aquest tipus de substància. A més, la direcció del centre assegura que la professora ridiculitza els companys davant dels alumnes.

 

Gina Teixidó ha negat les acusacions i ha denunciat el centre per acomiadament improcedent. Els protestants repartien octavetes en les quals asseguraven que la professora és l’única que els ha “tractat com a persones, no com a burros”.

Edicions locals