Actuacions policials del cap de setmana carnavalenc

El dispositiu policial nocturn del passat cap de setmana augmentava a causa del Carnaval. La Policia Municipal ha aixecat vuit actes per tinença de substància d'estupefaents, i ha interceptat dos joves fent grafits.

Societat

Coincidint amb les festes de Carnaval, la matinada de dissabte a diumenge, els Mossos d’Esquadra van instal·lar un control d’alcoholèmia amb 10 agents a la C-17, a l’alçada de Parets, en el qual van realitzar 39 lectures a conductors. D’aquests, cinc van donar positiu administratiu, és a dir que no superava la taxa de 0,60. Un setè conductor que sí que superava aquesta limitació, s’haurà d’enfrontar a la via penal.
La Policia Municipal de Mollet també va intensificar el seu dispositiu nocturn aquest cap de setmana, amb motiu del Carnestoltes. Fruit d’aquests controls, van detectar dos conductors beguts, als quals se’ls hi va retirar el permís de conduir. L’actuació policial es va centrar especialment a les zones d’oci nocturn i els espais públics propers per tal d’evitar danys al mobiliari urbà i faltes a l’ordenança municipal de convivència.
Els agents municipals van aixecat vuit actes per tinença de substàncies estupefaents i van  interceptar dos joves, menors d’edat, que feien pintades a diverses façanes en edificis de la rambla Balmes i el carrer La Pau. També han estat proposat per a sanció per infringir l’ordenança de convivència dos joves que van ser sorpresos per la Policia Municipal quan consumien alcohol a la via pública, i un altra persona que ha estat denunciada per realitzar diversos danys al mobiliari urbà.

Edicions locals