La Policia proposa sancions a 28 botiguers que van obrir en festiu

Els cossos de seguretat han proposat sancions per a 28 establiments comercials de Mollet que es van saltar la prohibició de vendre al públic els dies 25 de desembre i 1 de gener. Aquest és part del resultat de la campanya de seguretat de Nadal.

Societat

La campanya de seguretat de Nadal, engegada per la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, tenia com a objectiu garantir la seguretat ciutadana, evitar robatoris i furts i controlar el compliment de la normativa de venda. Els cossos de seguretat implicats fan un balanç positiu de la campanya d’enguany, en què han augmentat el nombre de persones sospitoses identificades i de comerços proposats per sancions.

Durant la campanya, els agents també van denunciar deu persones en ser sorpreses quan intentaven robar gènere en diferents botigues i també han aixecat 22 actes per diverses infraccions administratives  en zones d’oci i de comerç.

 

Fonts municipals destaquen algunes detencions dutes a terme aquests dies per la presumpta comissió de delictes de robatori amb intimidació i arma blanca, robatori amb força a establiments i robatori a l’interior de vehicle. Algunes d’aquestes detencions van facilitar posteriorment, amb la corresponent autorització judicial, l’entrada i registre de diversos domicilis, on es van recuperar objectes robats. Alguns dels denunciats van ingressar a pressó de forma preventiva.
 

Edicions locals