L'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats rep un ajut de 14.936 euros per a maquinària

L'Ajuntament, a través de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, la Fundació Adecco i l'empresa Cray Valley han signat un conveni que pretén impulsar l'activitat que es desenvolupa a l'Institut envers les persones amb discapacitat psíquica.

Societat

L’empresa amb seu a Mollet, Cray Valley, ha donat 14.936 euros per invertir en la compra d’una impressora plòter que servirà per diversificar i millorar l’activitat d’impremta que es desenvolupa al Taller Alborada. D’altra banda, la implementació d’aquesta nova, eina servirà per crear un nou lloc de treball al taller per a una persona amb discapacitat.
 
La signatura del conveni ha tingut lloc aquest dimecres al matí al Taller Alborada, i ha anat a càrrec de l’alcalde Josep Monràs, la regidora de Serveis Socials, Carme Guarro, el director general de Cray Valley, Miquel Amat, i el director general de la Fundació Adecco, Francisco Mesonero.
 
El taller especial de treball municipal, Taller Alborada, dóna feina a 50 persones amb discapacitat psíquica i l’activitat principal són les arts gràfiques: servei d’impremta, disseny gràfic, serigrafia, tampografia, retolació, i manipulats industrials.
 
La Fundació Adecco i Cray Valley desenvolupen un projecte conjunt a favor de les persones amb discapacitat. Aquest projecte pretén fomentar la creació de llocs de treball en un itinerari que s’adapti a les necessitats de cada persona i que afronti el repte des de diferents àmbits com formació, accessibilitat i adaptació i sensibilització, entre d'altres.
 

Edicions locals