S'obren les inscripcions per als cursos als centres cívics

Fins al 29 de febrer estarà obert el termini d'inscripcions per als diferents cursos del segon quadrimestre que ofereixen els centres cívics de la ciutat. A banda dels cursos ja iniciats i de l'oferta tradicional, els centres presenten novetats.

Cultura

La Marineta ofereix dos cursos: un de foniatria (80 euros), en el qual s’oferiran els recursos per emprar la veu de forma adequada, a càrrec de Francesca Orga (dilluns de 18 a 20h); i un curs sobre la convivència entre cultures, sota el nom Les festes del món, a càrrec d’Orígens (divendres de 20 a 21h).
Pel que fa al Centre Cívic de Can Borrell, s’iniciarà el 20 de febrer un espai de salsa, a càrrec d’Òscar Ruiz. El seu preu és de 48 euros i tindrà lloc dimarts i divendres de 17 a 18h. En el camp de la informàtica s’impartiran dos cursos: tractament digital de la imatge, en què s’aprendran tècniques per retocar fotografies amb l’ordinador, que començarà el 25 de febrer. Dins el disseny gràfic, els dimecres s’impartiran classes de Freehand (dimecres de 19.30 a 21h). Per als nens i nenes d’entre 7 i 11 anys es farà un curs de màgia  els dimecres de 17.30 a 19h.
Les novetats que ofereix el Centre Cívic L’Era s’iniciaran el 18 de febrer amb un curs de patchwork, on s’aprendrà la tècnica dels retalls (dilluns de 15.30 a 17.30 h), a càrrec d’Ana M. Fueyo. L’Era també acollirà dos cursos de fotografia: Fotografia II, per a la realització del qual s’ha d’haver fet el primer curs, i Fotografia: retrat, a càrrec d’Òscar Ruiz. A més, per als infants es faran tallers l’últim divendres de cada mes i s’explicaran contes el primer dimecres del mes.

Edicions locals