El Consistori elogia la tasca del Síndic Personer

En el ple del Síndic Personer, tots els grups municipals van coincidir en valorar positivament la feina d'Amaya perquè asseguren que ha aconseguit donar a conèixer la institució i la col·laboració de l'administració per desenvolupar la seva tasca.

Societat

El portaveu del PSC, Josep Garzón, deia que el govern seguia les recomanacions del Síndic i que “millorar l’atenció a les persones continua sent l’objetiu”.

 

La representant del grup d’ICV-EUiA, Noemí Fernández, li reconeixia “una tasca difícil, duta endavant amb molta dignitat” i demanava consens i participació en l’elecció del nou Síndic.

 

Pel que fa al PP, Susana Calvo, agraïa “el coratge, la humilitat, la honradesa i l’empenta” d’Amaya, i “l’ajut a tota la ciutadania d’una forma altruista”.

 

El portaveu convergent, Feliu Guillaumes, deia que Amaya “ha fet entendre que darrera de cada expedient hi ha una persona” i “ha trobat el paper del síndic”.

 

Finalment, el portaveu d’ERC, Xavier Fenosa, li reconeixia haver treballat “amb eficàcia, sense fer sang, però dient sempre allò que calia dir”.

Edicions locals