Mollet destina uns 400.000 euros a reformes al Parc dels Colors

L'Ajuntament de Mollet destinarà prop de 400.000 euros a reformar pavimentació i enllumenat del Parc dels Colors, provinents dels 9 milions d'euros del Fons Estatal d'Inversió Local.

Societat

Aquest és un dels 33 projectes presentats pel consistori, que, d’una banda, pretén adequar la part del parc pavimentada amb ciment  (293.000 euros) i, de l’altra, reformar els llums per tal de reduir-ne la intensitat i, per tant, la contaminació lumínica, tot mantenint el disseny ideat per l’arquitecte Enric Miralles.

El Parc dels Colors, inaugurat el juliol de 2001, s’ha anat reformant constantment. De fet, l’actuació al paviment no afectarà la zona dels mosaics, ja que l’Ajuntament ja va substituir les tesel·les trencades. També s’ha fet manteniment de les graderies per reforçar una de les columnes de contenció de l’estructura del parc i constantment s’hi fan treballs de neteja de grafits i manteniment del mobiliari.

 

Pel que fa a la il·luminació, també s’hi va intervenir fa uns anys per tal de reduir la intensitat. “Es va haver de fer d’una manera més senzilla per manca de pressupost, però ara es podrà canviar l’enllumenat”, indica el regidor de Via Pública, Feliu Guillaumes.

 

L’edil ha recordat també que gran part de l’ajut del Fons Estatal es destinarà a petites obres als carrers i, en especial, a l’eliminació de barreres arquitectòniques dels passos de vianants

Edicions locals