La contractació a Mollet cau un 5,7% l'any 2007

Segons l'Informe anual de contractació, elaborat per l'observatori de l'activitat econòmica i el mercat de traball del Vallès Oriental, a Mollet es van fer un total de 17.537 contractes el 2007, un 5,4% menys que l'any anterior.

Economia

La tendència a la baixa o l’estancament ha estat generalitzada al Baix Vallès, que ha estat l’únic mercat de treball de la comarca que ha registrar un balanç negatiu, amb una caiguda de la contractació del 2,2%. Amb tot, Martorelles i Sant Fost han esquivat la davallada amb unes dades de contractació notables. A Martorelles es van fer 622 nous contractes respecte a l’any passat, xifra que representa un creixement del 23%. A Sant Fost es van registrar 193 contractacions noves, un 14,76% més. 
Al Baix Vallès es van formalitzar 45.573 contractes, el 75% dels quals corresponen al sector serveis. Amb tot, poc més de la meitat van ser per a treballs no qualificats.

 

PUJA L'ATUR

 

Segons les dades del Departament de Treball de la Generalitat, al gener, i per tercer mes consecutiu, l’atur va pujar al Baix Vallès. La taxa es va situar en el 9,58% i hi van haver 267 inscrits més a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Totes
les poblacions, amb l’excepció de Martorelles, van patir un
increment de desocupats respecte al mes anterior: la Llagosta (+37); Montmeló (+58); Montornès (+46); Parets (+27); Sant Fost (+9); i Santa Maria de Martorelles (+4).
Pel que fa a les dades de Mollet, és el quart mes que puja la taxa, que s’ha situat en el 10,18%. En nombres absoluts les persones desocupades van arribar a les 2.584, 103 més que les registrades al desembre

 

Edicions locals