Fira Estoc acull 25 comerços a Gaietà Vínzia

El carrer Gaietà Vínzia acollia durant tot el dissabte una nova edició de Fira Estoc, cita organitzada per Mollet Comerç, en la qual van participar 25 botiguers que van oferir els seus productes amb descomptes i promocions especials.

Economia

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta tant per l'afluència de públic com per la participació dels botiguers, en una fira que enguany canviava d'ubicació i es traslladava de Prat de la Riba a Gaietà Vínzia amb l'objectiu de dinamitzar la cita comercial i incrementar-ne els visitants.

 

La fira, entre els carrers d'Antònia Canet i Tarragona, va aplegar comerciants de diversos sectors, des de moda a decoració, passant per cosmètics i complements, a més d'una parada de restauració. Durant tot el dia, els clients que compraven a les carpes, entraven al sorteig de cinc nits d’hotel per a dues persones, gentilesa de la Cadena d’Hotels Sidorme. A les 20.30h va tenir lloc el sorteig (a la fotografia) amb la presència de representants de Mollet Comerç i del regidor de Comerç de l’Ajuntament, Dani Novo. Els guanyadors van ser: Marta Toledano, Ventura Becerra, M. Luz Lozano, Isabel Vilchez i Pili Marco.

 

Després de l'èxit d'aquesta edició, l'organització pretén que en la propera edició de Fira Estoc, que es preveu celebrar al setembre, es pugui incrementar el nombre de participants.
 

Edicions locals