Mollet suma més d'onze aturats al dia

Les dades de desocupació registrades al febrer continuen amb la tendència a l'alça dels darrers mesos. El mes passat, l'Oficina de Treball de la Generalitat va inscriure un total de 329 molletans a les llistes de l'atur, gairebé 12 cada dia.

Economia

La crisi no perdona i cada cop són més els llocs de treball que es destrueixen i les persones que demanen poder cobrar el subsidi d'atur. Al mes de febrer, l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de Mollet va registrar 329 nous aturats de la ciutat, una xifra que representa que cada dia, 11,75 molletans es quedaven sense feina. Amb aquestes dades, Mollet ja compta amb 4.586 aturats i una taxa de desocupació que ja depassa el 18%, un índex superior a la mitjana comarcal que se situa en el 16,84%.

 

AL BAIX VALLÈS

 

Les dades a la resta de poblacions del mercat de treball del Baix Vallès no són molt més encoratjadores. A Parets, s'ha registrat la pitjor dada de l'atur des de l'inici de la crisi i és que, al febrer, 101 paretans van perdre la feina i la taxa va situar-se en el 15% (1.207 desocupats), un índex gairebé idèntic al de Martorelles, que el mes passat, va sumar 32 desocupats, els quals ja arriben als 364.

A Sant Fost, la xifra d'aturats va arribar als 447 (13,05%), 44 més que al gener; i a Santa Maria de Martorelles, l'índex va ser del 17,24%, que representa 348 desocupats.

Edicions locals