El PSC de Mollet lamenta els retards de la incorporació de Gallecs al PEIN

El PSC de Mollet vol que el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat "incorpori d'una vegada" Gallecs al Pla d'Espais d'Interès Natural. Així ho ha fet saber per mitjà d'un comunicat en què lamenta els "diversos incompliments".

Política

Segons el comunicat, el PSC confia que durant les properes setmanes, el conseller Francesc Baltasar faci possible que l’espai de Gallecs al PEIN. Els socialistes recorden que la directora General del Medi Natural, Núria Buenaventura, el passat 21 de
juliol, "es va comprometre amb una comunicació en resposta a la insistència de l'alcalde, Josep Monràs, a incloure l’espai de Gallecs al PEIN abans de finalitzar l’any 2008". El PSC també ha recordat el compromís pres per Baltasar durant una visita, com a Conseller de la Generalitat, a Mollet el 10 d’octubre de 2008, en què va apuntar que la inclusió al PEIN seria abans de final d’any.

Els socialistes lamenten els retards i reclamen que el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya "compleixi el seu compromís amb la menor demora possible, atès que ja han passat 3 mesos de l’any 2009, temps més que suficient per fer-ho efectiu".

Edicions locals