EMFO presenta quatre empreses als Premis a les Millors Iniciatives de la Diputació

L'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) ha presentat la candidatura de quatre empreses a la 10a edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona.

Economia

Les quatre empreses candidates als premis són Sa Lluna, botiga de te i cafè de Susana Rueda, ubicada a Caldes de Montbui; Control A+, de gestió, formació i direcció en neteja, de Conrado Sabaté; Neteja Activa Numar SCP, empresa de serveis de neteja, de Núria Cámara i Marta Ramon; i Buena Ruta, de Carme Xicola, que organitza viatges en autocaravana. Aquestes tres empreses estan ubicades a Mollet del Vallès. Les quatre empreses han generat 10 llocs de treball nous.

 

El concurs consta de set modalitats: millor iniciativa empresarial, millor iniciativa empresarial promoguda per dones, millor iniciativa empresarial amb microcrèdit, iniciativa empresarial més innovadora, iniciativa empresarial amb major responsabilitat social empresarial i iniciativa empresarial per a la seva internacionalització. La dotació econòmica oscil·la, segons la modalitat, entre els 15.000 i els 9.000 euros.

 

Aquests premis, que es lliuraran el 8 de juliol a l'Hospitalet de Llobregat, estan adreçats a empreses que s'hagin creat arrel d'un procés d'assessorament per part d'algun dels serveis de promoció econòmica que els diferents ens locals de la demarcació de Barcelona posen a disposició dels seus ciutadans, empreses i emprenedors.

Edicions locals