Martín i Rovira, millors ballarins

Desirée Martín i Isaac Rovira, parella en les pistes de ball de l'Escola Dandi, ha estat la guanyadora del Campionat d'Espanya de Deu Balls en la categoria Adult I. De les nou parelles de l'escola molletana que va participar, cinc van pujar al pòdium.

Cultura

És la setena vegada que Martín i Rovira s'emporten el primer premi en aquest campionat, de les nou vegades que s'han presentat. Però aquesta parella no van ser els únics ballarins de l’escola Dandi que van obtenir la màxima puntuació en la seva categoria: en la Senior II, Conchi Lara i Maximino García van ser els guanyadors i, en la Junior II, Xavi Fonollà i Carolina Sánchez van vèncer la resta de concursants. També van pujar al pòdium Jordi Fonollà i Elizabeth Olmo en la categoria Adulto I, i Pedro Sánchez i Cristina Urraca en la Senior I.
La competició es va celebrar els dies 2 i 3 de febrer a Saragossa i l’escola ja està entrenant pel Campionat d’Espanya Standard que se celebrarà els dies 29 i 30 de març a Sant Fruitós de Bages, on Martín i Rovira porten cinc anys guanyant.

Edicions locals