Coshida, possible representant al festival d'Eurovisió

La molletana Mar Álvarez, coneguda artísticament com Coshida, es presenta com a possible candidata a Eurovisió amb el tema 'Mirada equilibrada'.

Cultura

La trajectòria musical de Mar Álvarez va començar el 1994 quan Marc Mas (actual baixista de Gain) li proposà formar part del grup Misery. Quatre anys més tard va passar a ser la cantant de Greenaway. Però a finals del 2000 el grup es va dissoldre i va començar a tocar la bateria i a fer els cors del grup Polen. Des del 2004 va començar la seva trajectòria en solitari. Coshida explica que ha decidit presentar-se al concurs d'Eurovisió perquè "és una porta per sortir de l’anonimat i donar el salt”.
Enguany, dels 510 participants al concurs, cinc són escollits per l’organització i cinc sortiran de les votacions en el portal d’internet http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=319499952. Aquests deu participaran en un concurs televisiu on s’escollirà el representant definitiu d’Espanya al festival. Per votar directament Coshida també es pot fer a través de www.myspace.com/coshidamusic, fins el 25 de febrer.
 

Edicions locals