Mollet engega el procés del segon pla estratègic de la ciutat

"L'aprovació del POUM, com també les noves tecnologies i la multiculturalitat" són alguns dels aspectes que destacava el regidor que s'encarregarà d'impulsar el procés del nou pla estratègic, Antonio Felices.

Societat

El II Pla estratègic Mollet 2025 estarà enllestit el 2010, segons les previsions, i substituirà el del l'any 1994. Aquest definirà el model de ciutat que es pretén assolir en els propers anys. Per complir amb el calendari, ara els consells municipals de participació han iniciat el procés per triar els seus representants al plenari, que comptarà amb un centenar de persones, i la comissió permanent (35 integrants). L’Ajuntament també obrirà un concurs per escollir una empresa consultora que s’encarregui de les enquestes a la ciutadania.
La primera fase del procés, que consisteix en fer una diagnosi de l’estat de la ciutat, es desenvoluparà entre l’abril i l’estiu de 2008. Seguidament, fins a final d’any, es definiran les línies estratègiques a seguir i, per últim,  durant tot el 2009 s’elaboraran les accions i propostes per al futur de la ciutat. Felices assegurava que "hi podrà participar tothom, tant a través del web, com de les enquestes i les entitats”.

 

Edicions locals