Romeva proposa un límit per al salari màxim

El candidat per ICV-EUiA a les eleccions Europees, Raül Romeva, visitava dilluns la planta de Mollet de l'empresa Kao Corporation per tal de conèixer la realitat del sector químic, "especialment sotmès a les directives europees".

Política

El líder ecosocialista aprofitava per exposar les seves propostes per lluitar contra el dúmping laboral des del Parlament Europeu. Romeva assegura que cal una directiva que aposti per un salari mínim interprofessional a escala europea i, a més, que també s'ampliï a una limitació del salari màxim dels directius. "Hi ha 500 directius que ingressen un milió d'euros l'any", indica Romeva, mentre que el salari mínim interprofessional a l'Estat és poc més de 600 euros al mes. El candidat d'ICV-EUiA considera que el sou mínim hauria de superar els 1.000 euros mensuals i que el màxim s'hauria de "limitar tenint en compte el punt de vista de proporcionalitat". 

Raül Romeva visitava l'empresa Kao, acompanyat de membres de la direcció comarcal d'ICV i del grup municipal d'ICV-EUiA. El candidat s'entrevistava amb la direcció i el comitè d'empresa.

Edicions locals