"La veu més alta al Parlament Europeu l'ha de tenir qui creu en el poder públic"

La diputada del PSC al Congrés Meritxell Batet ha demanat el vot per als socialistes en les properes Europees, perquè "és el partit que creu en el sector públic" i alertava que "com s'ha demostrat, el sector privat sense límits cau en l'especulació".

Política

La socialista diputada al Congrés dels Diputats Meritxell Batet ha protagonitzat aquest dimarts un acte de campanya, de cara a les eleccions al Parlament Europeu que se celebren aquest diumenge, en què apuntava que aquests comicis són "un punt d'inflexió per a Europa". Segons Batet, el fet que el proper 1 de gener entri en vigor el Tractat de Lisboa, que "donarà més poder al Parlament Europeu" fa que l'elecció dels membres que l'han de formar sigui "decisiva". A més, la diputada incidia en la importància de les institucions europees i assegurava que els actuals reptes com el canvi climàtic, la crisi econòmica i els fluxos migratoris són "reptes globals que no es poden solucionar només amb decisions locals".

Batet donava tres arguments per demanar el vot pels socialistes: "És el partit que creu en el poder públic; creu en Europa i aposta per polítiques comunes reals; i que pot tirar endavant grans reformes i progrés social, ja que és un partit valent i que arrisca", exposava Batet.

 

TANCAMENT DE CAMPANYA

 

Els socialistes molletans tancaran la campanya de les Eleccions Europees divendres (19h) amb un acte al Mercat Vell que també servirà per recordar la trajectòria de l'agrupació local dels socialistes a Mollet en aquests 30 anys d'ajuntaments democràtics. En l'acte, el PSC repartirà un CD, amb un recull de tota la documentació editada pels socialistes molletans des del 1979, amb unes 450 pàgines d'informació, amb programes electorals, escrutinis, candidats, etc. "Volem recopilar tota aquesta documentació i agrair tots aquells que en aquests anys han estat vinculats al partit", diu Josep Garzon, primer secretari del PSC a Mollet.

En l'acte hi participaran, d'una banda, Raimon Obiols i Román Ruiz, i de l'altre els tres caps de llista dels socialistes a les eleccions locals: Isidro Carpio, Montserrat Tura i Josep Monràs. També serà present el president honorífic de l'agrupació, Antonio Mendoza, present a totes les llistes electorals del PSC de Mollet des del 1979.

Edicions locals