Foment destina 4,6 milions a l'estació de Mollet-Sant Fost

La comissió negociadora integrada per Foment i la Generalitat ha acordat una inversió de 4,6 milions d'euros per a la millora de l'estació Mollet-Sant Fost, de la línia ferroviària C-2.

Societat

La xifra forma part dels 250 milions que el Ministeri destinarà a Catalunya per a l'adequació d'estacions i la modernització de la xarxa ferroviària, 18 dels quals s'invertiran en sis de les vuit estacions de la línia de França al Vallès Oriental.
Fonts del PTOP apunten que els diversos projectes encara s'han de redactar però que, en general, els treballs a la majoria d'estacions es destinaran a millorar-ne els accessos i els serveis d'informació.
El regidor d'Intervencions Estratègiques de l'Ajuntament, Josep Garzón, s'ha mostrat satisfet per l'acord d'inversions. "Desconeixem el projecte que s'hi farà però és clar hi ha molt a millorar", deia.
L'actual estat de l'estació Mollet-Sant Fost ha estat denunciat en diverses ocasions. "Durant molts anys no s'ha fet un manteniment de l'estació", afirma el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet la prioritat és millorar l'accessibilitat de l'estació "amb un ascensor o rampes perquè les persones amb mobilitat reduïda no es trobin amb problemes", diu Pérez.

Edicions locals