Comencen les activitas del Dia de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, els ajuntament i entitats inicien aquesta setmana el programa d'activitats que es desenvoluparan durant tot el mes de març.

Societat

A Mollet, la programació d’actes a l’entorn del 8 de març s’iniciarà divendres 29 de febrer, amb el tradicional sopar commemoratiu del Dia de la Dona al Mercat Vell, i s'allargarà fins al mes d'abril. Entre la vintena d'activitats trobem la lectura del manifest, el divendres 7 de març al migdia, i diverses xerrades i exposicions que tenen la dona com a protagonista.

Pel que fa a Parets, ja es pot visitar l'exposició En veu de dona a la Biblioteca Can Rajoler fins el 25 de març; i, al teatre Can Butjosa, Batik, una mostra de l'artista senegalès Daouda Kiahaté sobre la vida de les dones seropositives de l'Àfrica Occidental, fins al 25 de març.
Per la seva banda, l'Ajuntament de Martorelles ha obert les inscripcions de les activitats que commemora el Dia de la Dona. Alguns dels actes són dos tallers de cuina, els 4 i 5 de març; una sortida al teatre per veure Mamma mia!, el 6 de març; un curs de defensa personal, el dia 8; i la caminada per les fonts, el 16. Les inscripcions es fan a l'Oficina de Serveis Socials.

 

Edicions locals