Unes obres provoquen una fuita de gas a Mollet

Aquest dimarts al migdia una fuita de gas al carrer Jacint Verdaguer ha obligat a confinar a casa els veïns de la zona durant poc més d'una hora. Al lloc dels fets es van desplaçar Bombers, Mossos i Policia Local que van acordonar la zona per seguretat.

Societat

Segons fonts dels Bombers, que van rebre l'avís a les 12.05h, la pala d'una de les màquines que es troba fent les obres de vianalització de la zona va trencar una canonada de gas. Al lloc dels fets, a l'altura del número 12, s'hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers a més de tècnics de la companyia de gas, Policia Local i Mossos d'Esquadra.
Els cossos de seguretat van tallar el trànsit als carrers del voltant i van acordonar la zona afectada amb un perímetre de seguretat de 50 metres. Els immobles més propers, tres habitatges unifamiliars i un bar restaurant, no es van haver de desallotjar ja que no hi havia ningú, segons els Bombers, que com a prevenció van demanar a la resta de veïns que es tanquessin a casa amb les portes i finestres tancades per evitar qualsevol filtració de gas. A les 13.27h la fuita es va controlar i es va demanar que es ventilessin els edificis propers.

Edicions locals