Motos Isern traspassa el negoci familiar fundat el 1924

L'establiment molletà Motos Isern ha traspassat l'històric negoci molletà a l'empresa Màquina Motos, que disposa de quatre instal·lacions més a Barcelona, Terrassa, Sant Cugat i València.

Economia

Tres generacions dedicades al món de la moto han permès que Motos Isern s’hagi convertit en un dels establiments molletans més veterans i impulsors d’iniciatives socials, com l’entitat Moto Club Mollet, que nascuda el 1974 es convertia en pionera en l’organització de campionats de motocròs infantil, entre altres projectes. L’establiment, però, es fundava molt abans, l’any 1924. Primer era una botiga i taller de bicicletes al carrer Berenguer III. Posteriorment, Josep Isern, fill del creador del negoci, feia un viratge i als 60 començava a comercialitzar motocicletes, amb la introducció de marques com la Montesa. Fa més de 30 anys, la botiga es traslladava a les actuals instal·lacions de l’avinguda Gaudí.
Ara, amb gairebé 82 anys de negoci familiar, els Iserns han decidit traspassar-lo. Màquina Motors és una empresa relativament jove (26 anys), si es compara amb la històrica molletana, però que comparteix la filosofia d’oferir un servei integral als amants de les dues rodes. Així, Màquina Motors es fa càrrec ja de la botiga de set plantes i aproximadament 440 metres quadrats d’avinguda Gaudí. Màquina Motors hi haurà de fer pocs canvis, tot i que pretén dotar amb més tecnologia el taller, segons el gerent de la botiga, Guillermo Morcillo.

Edicions locals